REGLEMENT

 1. Alle deelnemers moeten minstens 18 jaar zijn.
 2. Deelnemers tussen 16 en 18 jaar mogen aan de race deelnemen als ze de schriftelijke toestemming van hun ouders alsook een medisch geschiktheidstest (minder dan 1 jaar oud) bezorgen.
 3. Voor de volwassenen (+18 jaar oud) is er geen medisch attest verplicht, maar wij adviseren alle deelnemers om een medisch onderzoek te maken voor de race.
 4. Het is ten strengste verboden om een andere identiteit te gebruiken.
 5. Het vertrek wordt met groepen van 250 georganiseerd. Tijdens de race is het bijstand tussen kandidaten toegestaan.
 6. Het is mogelijk om een deelnemer te diskwalificeren als hij een gevaarlijk of anti sportief gedrag heeft of als hij stukken van het parcours afsnijdt.
 7. Elke deelnemer die zijn borstnummer aan een derde meegeeft wordt als verantwoordelijke gesteld in geval van ongeluk door deze derde persoon tijden s de race.
 8. De organisatie wijst elke verantwoordelijkheid af in geval van ongeval.
 9. Elke deelnemer moet de algemene regels en aanwijzingen alsook de natuur en omgeving naleven. Op elke inbreuk tegen deze regels volgt onmiddellijke diskwalificatie.
 10. De organisatie behoudt zich het recht voor om de uurrooster voor de afhaling van de borstnummers, het parcours, de afstand, de obstakels op ieder welk moment te wijzigen als de weersomstandigheden dit eisen.
 11. Elke deelnemer moet zijn eigen individuele verzekering afsluiten en zijn deelname gebeurt onder zijn eigen verantwoordelijkheid.
 12. Hij moet zelf zijn lichaamsgesteldheid controleren en mag een obstakel omzeilen als hij acht niet in staat te zijn..
 13. Iedere persoon die aan Ghostrace wordt ingeschreven, MOET kunnen zwemmen